No Limits, eindeloos design

No Limits, de meester in het bieden van huiselijk comfort, heeft haar productengamma weer stevig uitgebreid. Dit ten behoeve van de cocoonende en tevens prijsbewuste genotszoekers onder ons.

No Limits is ons al jaren bekend als de specialist in Amerikaanse koelkasten met de grootste keuze van Europa. Zij introduceerden als eersten tegen democratische prijzen de side by side-koelkast. Met ijsdispenser en constant gekoeld stromend water, een aparte bar, grote verstelbare rekken met anti-morsranden, een immense ruimte en vooral het no-frostsysteem waardoor je je koelkast en diepvriezer nooit meer hoeft te ontdooien, betekende dit een openbaring op het gebied van comfort tegenover de klassieke Europese ijskast. Bovendien biedt No Limits nog steeds 2 jaar garantie en heb je een ruime keuze uit meer dan 50 modellen in voorraad.

Modulesysteem

Rond je koelkast biedt No Limits nu de mogelijkheid om een hele keuken op te bouwen en dit via een vernuftig modulesysteem. Ladenblokken, spoelunits met flush, achterwanden in roestvrij staal, wandsteekborden en hoekcarrouselkasten vormen samen met semi-professionele toestellen de keuken van je dromen en dit voor de vanzelfsprekend lage 'No Limits' prijs. De keukentoestellen zelf zijn van het gerenommeerde merk Boretti, bekend om zijn fraai Italiaans design.

Power Boost

Niet alleen gas en vitro-keramische kookplaten, maar ook ultramoderne inductietoestellen staan te uwer beschikking. Zij warmen sneller en efficiŽnter op door een Power Boost-functie. Deze kan bij elke kookzone apart ingeschakeld worden en zorgt voor 50% extra vermogen en is daarbij zowat 35% sneller. Verder wordt via de constante temperatuursturing de juiste temperatuur via een druk op de sensor behouden, waardoor overkoken belet wordt. De automatische kookpandetectie is een extra bijdrage tot veilig koken. Dit systeem detecteert meteen of er zich een kookpan op de kookzone bevindt en schakelt deze uit wanneer de kookpan verwijderd wordt. Bovendien wordt het vermogen voortdurend en elektronisch aangepast aan de grootte van de pan, waardoor energie bespaard wordt omdat enkel dat gedeelte van de kookzone wordt opgewarmd dat voor het koken vereist is.

Flinterdun scherm

Tenslotte biedt No Limits u sinds kort een bijzonder interessant gamma Plasma TV's aan. Deze toestellen, die uitblinken in helderheid en contrastverhouding, worden aangeboden aan een uiterst scherpe prijs. Uw eigen bioscoop thuis, een flinterdun schilderij vol beweging met altijd het beste beeld, vanuit welke hoek je het ook bekijkt.

Te onthouden

No Limits
Oblatenlaan 11 (oprit tussen nr. 13 en 15)
2950 Kapellen
Tel. 03/295 80 28 - gsm 0475/46 16 33
www.no-limits.be

Openingsuren

Maandag: 12u00 - 19u00
Dinsdag t.e.m. vrijdag: 10u00 - 17u00
Weekend op afspraak.

Mogelijk bent u ook geÔnteresseerd in volgende artikels: